PERSBERICHT
9 februari 2021


 

Na de aankondiging van mijn vertrek bij K3, wil ik jullie graag laten weten dat ik positief vooruit kijk! Ik zal blijven presenteren en acteren, en vanuit mijn achtergrond als musicus, zal ik ook met muziek bezig blijven. Ik kijk enorm uit naar een toekomst vol nieuwe avonturen!

 

“Beloof je dat je je huidige leven opgeeft, realiseer je je dat je vrienden en familie véél minder gaat zien, en kunnen wij in jouw nieuwe leven voor de volle 100% op je rekenen?” was de vraag die Gert Verhulst mij tijdens K3 zoekt K3 stelde. “Ja” was mijn volmondige antwoord. Daar stonden Hanne, Marthe en ik dan op 6 november 2015, net verkozen tot de kersverse K3. Ik heb het roer volledig omgegooid en daar heb ik geen seconde spijt van gehad.

 

De afgelopen jaren waren een enorme rollercoaster, vanaf het moment dat ik auditie deed tot de dag van vandaag. Ik ben ontzettend dankbaar voor alles wat op mijn pad is gekomen, van alle optredens en tournées tot het opnemen van cd’s, films, series en televisieprogramma’s. De dansende en zingende kinderen tijdens onze shows en de duizenden tekeningen, cadeautjes, brieven en mooie verhalen, die heb ik voor altijd in mijn hart gesloten. Het is met geen pen te beschrijven hoe overweldigend en bijzonder het is om invulling te mogen geven aan K3. Ik ben Hanne en Marthe en het geweldige team van Studio100 enorm dankbaar voor alle ervaringen en momenten die ik in de

afgelopen jaren met hen heb mogen delen en ik zal deze de rest van mijn leven met mij meedragen.

 

Het K3-leven is fantastisch, al voel ik dat het nu tijd is om mijn vleugels uit te slaan. Ik gun iemand anders mijn plaatsje binnen K3 en wil zelf op een andere manier invulling geven aan mijn leven. Zoals er voor alles een begin en een eind is, zo is nu voor mij het moment gekomen om verder te kijken en mijn horizon te verbreden.

 

Wat de toekomst brengt, dat weet niemand. Zoals gezegd, wil ik graag blijven acteren en presenteren, want daar word ik heel gelukkig van. Ook zal muziek een rol blijven spelen in mijn leven, omdat mijn hart daar ligt. Ik kijk positief uit naar een toekomst waarin ik mijn eigen weg zal gaan. Via mijn sociale media zal ik jullie op de hoogte houden van wat ik ga doen.

 

Volgens mij kan het naast elkaar bestaan: vooruitkijken en omkijken. Een nieuw begin en afscheid nemen. Voor mij wordt dit een afscheid in dankbaarheid en voor ons allemaal een nieuw begin met frisse energie. Samen met Hanne, Marthe en Studio100 maken we er een super afscheidsjaar van, dat staat vast. Gelukkig heb ik nog een jaar om dubbel en dwars van K3 te genieten! K3 blijft bestaan en vanaf nú kun je je inschrijven om kans te maken op mijn plaats binnen K3. (www.studio100.com)

 

Tot slot wil ik graag nog één ding kwijt aan alle kinderen: van jullie heb ik het allermeest genoten in mijn tijd bij K3. De liefde, energie, eerlijkheid en het ongeremde enthousiasme waarmee jullie mij altijd hebben benaderd, is onbetaalbaar en hartverwarmend. Ik herinner me als de dag van gisteren het meisje Ria dat ergens in december 2015, keihard 10.000 luchtballonnen zingend, voor me in de rij bij de kassa van de supermarkt in Antwerpen stond. Haar grote ogen, haar over-enthousiasme en haar spontane gezang zijn me altijd bij gebleven. Zonder nadenken stond ze daar vol trots voor mij te zingen, terwijl iedereen naar ons keek. Haar droom was dat ze ook ooit zangeres zou worden...

Lieve kids: blijf in je eigen dromen geloven, want op een dag kunnen ze zomaar werkelijkheid worden.

 

Veel liefs, Klaasje